Creatieve kinderfeestjes

Op zoek naar een leuke creatieve workshop ter invulling van bijvoorbeeld een kinderfeestje? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Bij Silss vermaak kun je terecht voor diverse creatieve workshops. Welke naast invulling van kinderfeestjes ook super zijn voor een leuke middag! Boek je een van onze workshops dan heb je gegarandeerd een geslaagde dag.

Heb je echter speciale wensen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en maken wij een kinderfeestje op maat! Combineren van activiteiten is uiteraard ook mogelijk.

Creatieve workshops geschikt voor iedereen

Ervaring of creatief talent is niet vereist voor onze workshops. Wij zorgen voor de benodigde materialen en de creatieve begeleiding zodat iedereen met een eigen kunstwerk en voldaan gevoel naar huis gaat.

Sommige workshops hebben wel een leeftijdsgrens. Dit in verband met de moeilijkheidsgraad van de te gebruiken technieken. Sommige workshops kunnen worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Hier kun je altijd contant met ons over opnemen.

Een creatieve workshop bij jouw thuis, overdag of ’s avonds

Over vervoer heb je geen zorgen. Wij komen namelijk naar jullie thuis. Zo kunnen de kinderen een vertrouwde omgeving een leuke en originele workshop volgen. Eventueel worden er wel reiskosten in rekening gebracht. Dit wordt natuurlijk besproken.

De kinderfeesten kunnen ieder moment van de dag plaats vinden. De dag en het tijdstip worden bepaald in onderling overleg. Een creatieve workshop duurt ongeveer 2 uur.

Prijzen creatieve workshops

De kinderfeestje worden gegeven vanaf €75,- voor een groep van maximaal 5 kinderen. Voor ieder kind extra wordt €10,- in rekening gebracht. Bij enkele kinderfeestjes wordt een meerprijs berekend.

Keuze uit:

Decopatch figuur

Vrolijk huisje

Gezellig lampje

Zelf ontworpen sleutelhanger

Eigen persoonlijke stempel